1
Domaći fudbal

Lazar Markovic Novak Simovic sudija sudjenje referee Belgrade, Serbia, October 18. 2020. Superliga, Super liga Srbije, Partizan - Crvena Zvezda, Beopgrad, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ODLUČENO JE: Poznato je ko sudi večiti derbi, i jedni i drugi ga dobro ‘poznaju’!

Objavljeno: 15.09.21 u 17:47

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da pravdu na 165. večitom derbiju deli Novak Simović.

Partizan i Crvena zvezda će odmeriti snage u nedelju, a meč je na programu od 18 časova. Simović je sudio na oba večita derbija prošle sezone.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Crvena Zvezda v Spartak Subotica
referee sudija Novak Simovic
Beograd, 14.08.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Njumu će pomagati linijske sudije Nikola Đorović i Miloš Simović, koji je inače njegov rođeni brat. Poslovi četvrtog arbitra namenjeni su mladom internacionalcu Milošu Milanovću.

U VAR sobi će sedeti Srđan Jovanović, zajedno sa pomoćnikom Urošem Stojkovićem. Pred deveto kolo Superlige Srbije, Partizan zauzima prvo mesto sa maksimalnim učinkom, dok su crveno-beli na drugoj poziciji sa dva boda manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

  1. Vec vidjeno od lika pokusavaju da naprave novog Mazica!Nikada ovde pomaka na bolje biti nece narocito dok politika diktira bukvalno sve u Fss

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter