0
Košarka

Jock Landale Anthony LeJohn Brown Partizan - Zadar Aba regionalna liga 26. October Oktobar 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

U PARTIZANU SKORO DA NIJE DOBIO ŠANSU: Malo ko je od njega ovo očekivao, veliki ‘promašaj’ crno-belih trenira sa NBA velikanom!

Objavljeno: 14.09.21 u 09:34

Partizanu nije valjao…

Bivši košarkaš Partizana Entoni Braun daće sve od sebe da se izbori za NBA ugovor, a u međuvremenu će trenirati sa Boston Seltiksima, prenosi poznati košarkaški novinar Emiliano Karkija.

Podsetimo, Braun je među crno-bele stigao pre tri godine, kada je najavljen kao veliko pojačanje, pošto je imao iskustva igranja u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Međutim, u Partizanu se nije naigrao, već je nakon mesec dana napustio klub.

Nakon neuspešne epizode u Srbiji, Braun je nastupao u Limožu i Fuenlabradi, a njegov poslednji klub bio je francuski Metropolitans, gde je u Evrokupu prosečno beležio 14.6 poena. Svojevremeno bio član Los Anđeles Lejkersa, koji su ga izabrali na draftu 2015. godine, te Nju Orleansa, Orlanda i Minesote, a ukupno je odigrao 41 meč u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu,

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter