0
Evropske lige

Fudbal reprezentacije UEFA EURO 2016 Qualifiers Danska v Srbija Petar Skuletic Kopenhagen, 13.06.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠKULETIĆ IMA NOVI KLUB: Iskusni napadač karijeru nastavlja na istoku!

Objavljeno: 14.09.21 u 12:22

Novi klub u karijeri bogatog napadača…

Nekadašnji srpski reprezentativac Petar Škuletić karijeru nastavlja u Azerbejdžanu. Iskusni napdač je potpisao ugovor sa Sabahom iz Bakua, u koji je došao kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor sa Monpeljeom pred sam kraj prelaznog roka u Francuskoj.

Dugo je momak rođen pre 31 leta u Danilovgradu vagao oko natavka karijere, a onda je pala odluka i došao je u klub, u kom mora da ugasi požar. Naime, Baku u prva tri kola nove sezone nije postigao ni gol, a Škuletića će u novoj sredini dočekati Saša Stamenković. Mada, i on sam poznaje Baku, protiv kog je postigao oba gola u pobedi Partizana u sklopu Lige Evrope, 2014. godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sabah FC (@sabahfc)

Osim za Partizan i Monpelje, Škuletić je igrao za Zetu, Vojvodinu, Radnički iz Niša, Lokomotivu iz Moskve, Genčlerbirligi, Sivas. Za reprezentaciju Srbije skupio je šest nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter