0
Evrokupovi

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020-Tottenham Hotspurs press & training-head coach Mauricio Pochettino Beograd, 05.11.2019.. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SKROMNI POKETINO: „Favoriti smo mi i Čelzi“!

Objavljeno: 14.09.21 u 20:01

Trener PSŽ-a smatra da je njegov tim jedan od glavnih favorita za osvajanje Lige šampiona. 

Maurisijo Poketino se nije u najboljem svetlu predstavio navijačima, jer u prvoj sezoni u klubu iz prestonice Francuske nije uspeo da osvoji prvenstvo.

Na konferenciji pred utakmicu sa Klub Brižom, Argentinac je ističe da je njegov tim, uz Čelzi, glavni favorit za osvajanje ovogodišnje Lige šampiona.

„Favoriti Lige šampiona smo Čelzi i mi. Mislim da imamo najbolje timove u takmičenju. Plavci brane titulu i dao bih im prednost ako moram da izaberem jedan tim. Letos su se dodatno ojačali potpisivanjem dobrih igrača. Potrošili su više od nas u ovom prelaznom roku. Imamo veliki broj igrača, ali moramo da se ujedinimo i postanemo sjajan tim.“

PSŽ pohod na „ušati“ trofej počinje večeras od 21 čas u Belgiji gde ih dočekuje Klub Briž.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter