0
AdmiralBet ABA Liga

Novica Velickovic Aba Liga, Partizan - Krka 4.4.2021. April 4. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PO KAPITENOVOM IZBORU: Partizan predstavio garnituru dresova, u kojoj će tim nastupiti na Veličkovićevom oproštaju (FOTO)

Objavljeno: 14.09.21 u 18:59

Crno-beli za poslenju utakmicu kapitena, spremili specijalnu garnituru dresova.

Košarkaši Partizana u četvrtak će odigrati utakmicu protiv aktuelnog šampiona Evrope, Anadolu Efesa, a ovaj meč će za sve navijače beogradskog kluba imati poseban značaj, jer će na njoj imati priliku da poslednji put na terenu vide svog dosadašnjeg kapitena, Novicu Veličkovića.

Za ovu priliku klub iz Humske je spremio i posebnu garnituru dresova, koju je izabrao lično Novica Veličković, a reč je o replici crnog dresa iz sezone 2008/09 u kojima je Partizan stigao do četvrtfinala Evrolige, gde je kasnije eliminisan od moskovskog CSKA-a.

To je ujedno bila i oproštajna sezona Veličkovića u njegovom prvom mandatu među crno-belima, nakon koje je otišao u Real iz Madrida. Tako će se u istom dresu oprostiti i od igračke karijere.

Evo kako izgleda replika pomenutog dresa, koji će igrači Partizana poneti u četvrtak u kapitenovu čast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter