0
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

MLADI CRNOGORAC ZABLISTAO NA PROBI U PARTIZANU: Oduševio je Pantića, hoće li Stanojević reagovati?

Objavljeno: 14.09.21 u 08:50

Mladi golman Grblja Balša Popović stigao je pre neki dan na probu u Partizan.

Talentovani Crnogorac je nakon prvog prijateljskog meča ostavio pozitivan utisak na trenera golmana Teleoptika Đorđa Pantića. Balša je branio na meču između crno-belih i filijale Teleoptika (4:1), koji je odigran juče.

Popović je celo prvo poluvreme stajao među stativama crno-belih, ali nije imao ‘previše posla’. Zbog toga, odlučeno je da na poluvremenu obuče dres ‘optičara’, kako bi struka videla koliko on uopšte zna.

Mladi čuvar mreže je sjajno branio u drugom poluvremenu, odbranio je četiri ili pet zicera prvotimcima, tako da se pokazao u dobrom svetlu, što je potvrdio i Đorđe Pantić.

Istina je, Popović je bio veoma dobar na današnjem meču, ostavio je pozitivan utisak. To je profil golmana kakav bi sigurno u perspektivi odgovarao Partizanu. Dobro je građen, ima dobru visinu i hitrinu koja to prati, pravovremeno donosi dobre odluke, dobro i brani gol, ali igra nogama, no, to je moje lično mišljenje. Odluka je, naravno, na stručnom štabu prvog tima, treneru Aleksandru Stanojeviću i treneru golmana Nemanji Jovšiću, čiji će sud biti konačan – kaže Đorđe Pantić za Telegraf.

Popović je inače bio član kadetske, omladinske i mlade selekcije Crne Gore, a u jednom momentu za njega se zainteresovao i francuski Monako, u čijem je kampu boravio.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter