0
Odbojka

Volleyball Odbojka Okupljanje Reprezentacija Srbije Selektor Slobodan Boba Kovac Beograd, 20.08.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOVAČ POHVALIO MOMKE: „Znali smo kad da ih pomerimo servisom“!

Objavljeno: 14.09.21 u 22:22

Selektor odbojkaške reprezentacije zadovoljan posle pobede nad Holandijom(3:0).

Slobodan Kovač iskazao je zadovoljstvo igrom svojih izabranika i nije imao šta da im zameri. Takođe, ističe da su oni jedini koji su uspeli da zaustave Aziza na tekućem prvenstvu Evrope.

„Igrali smo dobro i koncentrisano. Znali smo da kada ih pomerimo servisom, da ćemo da olakšamo sebi mnogo jer ne igraju sa srednjim blokerima. Zaustavili smo jedini na celom šampionatu njihovog najboljeg napadača Abdela Aziza i to nam je na kraju donelo trijumf.“

Javnost nije mnogo naklonjena prema braniocima titule Evropskog prvaka, ali selektor ističe da je navikao da ne veruju u njegov tim.

„Standardno je da se ne veruje u nas. Igramo za grb, za nas i to je najvažnije. Daćemo sigurno sve od sebe i u polufinalu“ – zaključio je Kovač.

Srbija će u borbi za finale igrati sa boljem iz duela Italija-Nemačka. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter