0
Evrokupovi

BELGRADE, SERBIA - AUGUST 27: Michel Aebischer of Young Boys in action during the UEFA Champions League Play Off Second Leg match between Crvena Zvezda and Young Boys at stadium Rajko Mitic on August 27, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

JUNAJTED ŠOKIRAN U ZAVRŠNICI: Salzburg ima za čim da žali! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.21 u 20:51

Junajted u finišu ostao bez bodova, Salzburg iskoristio jedan od tri penala.

Jang Bojs je imao tešku utakmicu ispred sebe, dočekali su Junajted kao autsajderi, ali su ipak uz dosta sreće i igrača više izvukli važan bod u borbi za mesto koje vodi u narednu fazu takmičenja.

Mančester junajted je došao u prednost, a prvi gol ovogodišnjeg izdanja najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja postigao je, niko drugi nego, Kristijano Ronaldo. Sve je vodilo ka rutinskoj pobedi Junajteda dok van Bisaka zbog opasnog starta nije dobio crveni karton. Situacija se menja, domaćini preuzimaju inicijativu koja se isplatila u 66. minutu. Delovalo je da će biti nerešeno, ali onda je usledio šok u 95. minutu kada domaćini dolaze do pobede i osvajaju sva tri boda.

https://hohofot.elhighlights.com/embed/TF7K8zUEYoHaE

U istom terminu Sevilja je ugostila Salzburg. uzbuđenje je počelo već u 13. minutu kada je Karlos napravio penal. Adejemi uzima loptu i ne uspeva da zatrese mrežu. Zanimljivostima tu nije bilo kraja, samo osam minuta kasnije Salzburg dobija novi penal. Sučić preuzima odgovornost i dovodi svoj tim u prednost.

Igrao se 36. minut kada je sudija Kulbakov dosudio treći penal za goste, Sučić ponovo uzima loptu, ali ishod nije bio isti kao prvi put. Sam kraj polvremena donosi nam još jedan jedanaesterac, ali ovoga puta za Sevilju, Rakitić je bio precizan i poravnao rezultat. Stiče se utisak da nije bilo penala ne bi bilo ni golova.

Prvo kolo Lige šampiona:

Jang Bojs-Mančester junajted 2:1 (0:1)

Sevilja-Salzburg 1:1 (1:1)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter