0
Evropske lige

Richmond Boakye Crvena Zvezda - Partizan Superliga Super liga Srbije Mart 1. 2020. 1.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

I TO SE DESILO: Nakon šest meseci, Boaći konačno zatresao protivničku mrežu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.21 u 09:09

Ričmond Boaći je konačno proradio.

Bivši napadač Crvene zvezde postigao je sinoć prvenac u dresu novog kluba, izaraelskog Beitara. Na gostovanju Hapoelu u Jerusalimu, Ričmond je bio bio autor drugog gola.

Boaći je poslednji put zatresao mrežu 26. marta kada je nosio dres poljskog Gornjika. U prva četiri kola, isksusni napadač nije bio u konkurenciji, a zatim je u naredna dva igrao ukupno svega 45 minuta.

Zanimljivo je da Boaći sada u Beitaru zajedno igra sa bivšim rivalom iz Partizana, crnogorskim vezistom Markom Jankovićem koji je takođe sinoć bio u startnoj postavi protiv Hapoela.

Podsetimo, Boaći je Marakanu po drugi put napustio u zimu 2020. godine kada mu je istekao ugovor. Vredi pomenuti da je prilikom odlaska iz Ljutice Bogdana oprostio Zvezdi dug od 250.000 evra.

– Tačno je da sam im ostavio taj novac. Crvena zvezda je moja kuća, a ovo je trenutak da se klubu odužim za priliku koju mi je pružio. Na tome sam veoma zahvalan Zvezdi – rekao je jednom prilikom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter