0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - MAY 29: General overview of the stadium Kralj Petar Prvi prior to the LingLong Super League match between FC Rad and FK Crvena Zvezda on May 29, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

HOTSPORT SAZNAJE: Trenerska promena i na Banjici, na klupu stiže bivši Zvezdin defanzivac!

Objavljeno: 14.09.21 u 15:18

Nova trenerska promena u srpskom fudbalu…

Poslednjih dana one nisu retke na ovdašnim terenima, a nakon nekoliko odlazaka iz Superlige, sada je zabeležen i jedan u drugom po kvalitetu takmičenju. Prema saznanjima HotSport-a, Fudbalski klub Rad se razišao sa Draganom Ivkovićem, a njegov naslednik je Zoran Rendulić.

PROČITAJTE JOŠ: ZORAN RENDULIĆ ZA HOTSPORT: ‘Vreme je za nove izazove! U Čukaričkom sam stekao samopouzdanje i želim da budem šef stručnog štaba’

Njemu će ovo biti drugi samostalni angažman. Naime, Rendulić je po okončanju karijere bio pomoćnik u Čukairčkom, onda je samostalno vodio IMT, takođe u PLS, a sada će imati zadatak da pokuša timu sa Banjice da vrati superligaški status.

FOTO: HotSport

Međutim, Rad nije u najsjajnijoj poziciji. Iz prvih pet kola Prve lige Srbije imaju tri boda, koja su zaradili pobedom u poslednjoj rundi nad Grafičarom (2:1).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter