1
Košarka

head coach Igor Kokoskov Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico Beograd, 03.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

GOTOVO, KSS POTVRDIO: Igor Kokoškov više nije selektor Srbije!

Objavljeno: 14.09.21 u 12:50

Promene na klupi Orlova.

Košarkaška reprezentacija Srbije će u naredne izazove krenuti bez Igora Kokoškova, koji se danas zvanično rastao sa Košarkaškim savezom Srbije.

Naša selekcija je doživela neuspeh na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, pošto je u finalu poražena od Italije. Ovo je verovatno bio okidač da nekadašnji trener Fenerbahčea, a sada pomoćnik u Dalasu napusti kormilo reprezentacije.

Iz Kuće košarke su se oglasili kratkim saopštenjem:

– Košarkaški savez Srbije i dosadašnji selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Igor Kokoškov sporazumno su raskinuli ugovor o saradnji. Košarkaški savez Srbije želi Igoru mnogo sreće i uspeha u nastavku trenerske karijere, uz zahvalnost za rad i trud. KSS će se u narednom periodu angažovati u izboru novog selektora, o čemu će javnosti biti blagovremeno obaveštena, navodi se na sajtu KSS.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSSrbije (@kssrbije)

Kao mogući naslednik Kokošova pominjao se Svetislav Pešić.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter