0
Fudbal

FOTO: FSS

FUTSALERI PRUŽILI DOSTOJAN OTPOR VELIKOM FAVORITU: Falilo je malo sreće! Sledi duel sa Argentinom! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.21 u 19:43

Hrabro smo igrali.

Srpski futsaleri su poraženi na startu SP u Litvaniji od selekcije Irana koja je na prošlom Mundijalu bila treća. Rezultat je bio 3:2, a selektor Dejan Maješ istakao je da su presudila dva laka gola, kao i da je naša ekipa zaslužila daleko više.

Nismo smeli da dozvolimo dva laka gola. Bili smo kvalitetniji tokom većeg dela meča. Zaslužili smo bar bod u ovoj utakmici, nadam se da ćemo imati više sreće u drugom meču, rekao je Maješ.

Iranci su na samom startu susreta postigli dva brza gola u razmaku od 20 sekundi. Nakon toga, naši momci su zaigrali agresivnije što se odrazilo i na isključenje strelca prvog gola Ahmadija. Deluje da je ključnu ulogu u nastavku susreta odigrao Samimi koji je odličnim odbranama pokazao sav svoj talenat.

Napadi Srbije su se isplatili kada je nakon kornera Miloš Stojković pogodio za 2:1. Nakon nekoliko naših bezuspešnih napada, stigla je kazna, kada je Esmailpur pogodio za 3:1. Konačan rezultat postavio je Dragan Tomić. Srbija će naredni meč igrati u petak protiv Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter