0
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka, KUP Radivoje Korac 2006/07 Partizan (Belgrade) Vs. FMP (Zeleznik) Novica Velickovic, left, and Dusko Vujosevic, head coach Kragujevac, 11.02.2007. foto: Srdjan Stevanovic

DUŠKO VUJOŠEVIĆ ĆE PRISUSTVOVATI NOVICINOM OPROŠTAJNOM MEČU: Nije gledao Partizan uživo otkako je otišao!

Objavljeno: 14.09.21 u 17:47

Biće to posebna utakmica i za njega.

Proslavljeni srpski trener Duško Vujošević, za Sportklub je potvrdio da će najverovatnije doći na utakmicu PartizanAnadolu Efes koja se igra 16. septembra. Ovaj meč, ujedno će biti i oproštajni za dugogodišnjeg kapitena Partizana Novicu Veličkovića.

Dusko Vujosevic Srbija – Estonija Serbia – Estonia Basketball FIBA World Cup qualifyer Belgrade, Serbia on September 16. 2017. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Nisam definitivno odlučio, ali mislim da ću gotovo sigurno prisustvovati oproštajnom meču Novice Veličkovića. Malo brinem zbog ove epidemiološke situacije, ali biću u Areni, sa maskom. Još ranije sam vakcinisan, mislim da je sve to dovoljna zaštita. Posebno, što se trenutno solidno zdravstveno osećam, imajući u vidu moje probleme, istakao je Vujošević.

Nema sumnje da nas očekuje spektakl i puna hala u četvrtak, a ne sumnjamo i da će čitava igra Partizana biti podređena Novici Veličkoviću. Crno-beli u Beograd dolaze iz Istanbula gde su nastupili na kvalitetnom turniru sa Monakom, Uniksom i Fenerbahčeom. Izabranici Željka Obradovića su u polufinalu bili bolji od Monaka, dok ih je u finalu porazio domaćin Fenerbahče.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter