0
Evrokupovi

Admiral Bet Otvoreni Studio Arena TV Dragan Mladenovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Partizan Beograd, 07.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DIREKTOR ZVEZDINE OMLADINSKE ŠKOLE OPREZAN PRED BRAGU: Igrači im vrede preko 100 miliona, igraju atraktivan fudbal!

Objavljeno: 14.09.21 u 18:09

Moraće da se namuče u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde će u četvrtak od 18.45 dočekati Bragu u prvom kolu Lige Evrope. Direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović, svestan je kvaliteta protivnika i očekuje težak meč.

Braga je zaista jak protivnik. Možda se ljudima čini da nije zvučan rival, ali imaju veliki budžet, oko 50 miliona, a sama vrednost njihovih igrača iznosi više od 100 miliona evra, počeo je Mladenović.

SPORT FUDBAL CRVENA ZVEZDA ROMA UEFA CUP Bosko Jankovic i Dragan Mladenovic 1.12.2005. foto: Pedja Milosavljevic

Potom je dodao da je Braga snažan protivnik koji igra atraktivan i brz fudbal. Svestan je da crveno-belima ni malo neće biti lako, ali zna da je olakšavajuća okolnost što se prvi meč igra na Marakani.

Reč je snažnom protivniku koji je već igrao finale Lige Evrope. Trenutno igraju brz, napadački, atraktivan fudbal, sa veoma brzom tranzicijom. Nisu su se uzalud nalazili u prvom šeširu i znamo da važe za favorita u grupi. Zvezdi neće biti lako, dobro je što se prvi meč igra na Marakani, jer će Zvezda imati podršku navijača, istakao je Mladenović, a potom se osvrnuo i na utakmicu Brage i Zvezde koja se odigrala pre 16 godina.

Braga je i tada imali jako dobru ekipu. Postojao je plan da ne primimo gol u Beogradu pošto je i dalje važilo pravilo gola u gostima, tako da nam je odgovarao nerešen rezultat i znali smo da ako uspemo da postignemo gol u gostima imamo šanse za prolaz dalje. Taj plan se ispostavio kao dobar u tom trenutku, Valter Zenga je to odlično zamislio i bukvalno se tako desilo. Bili smo oslabljeni zbog suspenzije Nikole Žigića, ali nam je više značilo što je igrao u revanšu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter