0
ATP

Tennis-ATP 250 Belgrade Open 2021-Final-Novak Djokovic v Alex Molcan (SVK) Beograd, 29.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘NOVAK NIJE PLAKAO, NJEGOVE SUZE SU LAŽNE’: Francuzi opet napadaju Noleta, nije im prvi put, ali sada su stvarno preterali!

Objavljeno: 14.09.21 u 10:22

Novi napadi na srpskog asa.

Francuski L’ekip ponovo je napao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. Prošli put su mu izvrtali reči, a sada, otišli su korak dalje. Naime, pomenuti list je objavio članak u kojem se spekuliše da li je Novak uopšte plakao u finalu.

U poslednjem poenu, srpskog tenisera su potpuno slomile emocije, što je ceo svet video. Međutim, sportski psiholog Izabel Inšausp tvrdi da Nole nije plakao.

– Ne verujem ni na minut u taj pokušaj da uzdrmate publiku, napravite veliki govor i kažete da je publika ta koja se računa. Ne znam da li ste mu videli lice kada dođe nazad. Na terenu više ne plače – uveliko se citira skandalozna tvrdnja na društvenim mrežama.

Sagovornica skandalozno pokušava da objasni da je Đoković pokušao da zbuni Rusa da bi ga pobedio, da ga je „‘ubio njegov ego’, da je analizirala njegov plač i da nije bio stvaran.

– Mislim da je njegov ego doživeo takav udarac da je isprobao šahovsku strategiju, misleći da će Medvedev popustiti ako se dogodi nešto što ne može da podnese. To je uradio da bi preokrenuo meč – takođe je navedeno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter