1
Evrokupovi

Fudbal Super League Season 2020-2021 Partizan v Crvena Zvezda Aleksandar Katai (L) and Milos Jojic Beograd, 18.10.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

VAŽNA VEST ZA LJUBITELJE FUDBALA: Evo gde ćete moći da pogledate evropske mečeve Zvezde i Partizana!

Objavljeno: 13.09.21 u 19:10

Fudbaleri beogradskih crveno i crno-belih u četvrtak započinju svoje takmicenje u evrokupovima.

Crvena zvezda će na svom stadionu dočeklati portugalsku Bragu u meču Lige Evrope, dok Partizan u prvom kolu Lige konferencija gostovati na Kipru, ekipi Anortozisa.

Dobra vest za ljubitelje fudbala u Srbiji je da će prenos mečeva beogradskih „večitih rivala“ biti emitovan na dve televizije, pošto je pored televizije „Arena sport“ pravo na emitovanje mečeva dobio i „RTS“.

Tako će fudbalsko veče u četvrtak otvoriti Crvena zvezda i Braga, a prenos ove utakmice počeće od 18:45h, dok će meč između Anortozisa i Partizana početi od 21h.

Ovo je svakako odlična vest za sve ljubitelje sporta, jer će prenos utakmica biti pristupačan praktično svima. Uključujući i one koji nemaju kablovsku televiziju i nisu Telekomovi pretplatnici.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter