0
Košarka

FOTO: KSS

VASA MICIĆ OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE: CSKA nudio rekordan ugovor, on izabrao da ostane u Efesu!

Objavljeno: 13.09.21 u 13:15

Srpski plejmejker će pokušati da odbrani titulu najkorisnijeg igrača Evrolige ove sezone

O Vasiliju Micićuse mnogo govorilo ne samo prethodne sezone, nego i tokom minulog leta. Srpski plejmejker zadobio je dosta pažnje posle osvajanja titule najkorisnijeg igrača Evrolige i njenog završnog turnira, pa su ponude očekivano počele da stižu sa svih strana, uzimajući u obzir da je to bila njegova poslednja sezona u Efesu prema važećem ugovoru.

Pominjalo se da bi Micić mogao da ode i u NBA ligu, ali je njegov agent, Miško Ražnatović jasno istakao da neće dozvoliti da se to desi, osim ako ne dobije garancije da će igrač imati standardnu ulogu u timu.

Na kraju, Vasa je ostao u CSEfesu sa kojim je produžio ugovor i dobio rekordan ugovor za područje Starog kontinenta. I dalje nije potvrđeno o kojoj sumi je reč, ali je Micić u razgovoru za Basket News istakao da je tokom leta istu takvu ponudu dobio i od moskvskog CSKA.

– Dobio sam na stolu rekordnu ponudu od CSKA tokom leta. Moj prioritet je ipak bio da ostanem u Efesu i upozorio sam čelnike na ozbiljne namere ruske ekipe. Srećan sam što su me razumeli, kao i moju želju da ostanem ovde. Zadovoljan sam odlukom – rekao je Micić.

U međuvremenu je dobio pojačanje u vidu još jednog igrača iz našeg nacionalnog tima – Filipa Petruševa, koji je na Glorija kupu osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača i dokazao da će na njega moći da se računa i u turskom klubu. Videćemo kako će izgledati saradnja Vase i Filipa kada krenu zvanične utakmice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter