0
Košarka

Dejan Davidovac (C) Nikola Jovanovic Aba League—Play Off Semifinals Match Game 3-Crvena Zvezda v Igokea Beograd, 11.05.2021. foto: Starsport.rs ©

U ZVEZDI SE NIJE NAJBOLJE SNAŠAO: Centar se seli u Rusiju!

Objavljeno: 13.09.21 u 23:45

Nova destinacija za teškog centra!

Srpski centar Nikola Jovanović preseliće se u daleku Rusiju, gde bi prema pisanju tamošnjih medija trebao da potpiše ugovor sa Nižnjim Novgorodom.. On je prethodnu sezonu proveo u redovima Igokee, koja je igrala iznad apsolutno svih očekivanja, na čelu sa trenerom Draganom Bajićem.

Jovanović ima 27 godina i najbolje se snalazi na poziciji klasičnog centra.. Visok je oko 210cm, a ovdašnja publika ga najviše pamti po periodu iz Crvene zvezde. Nekadašnji student USC-a je u Srbiju došao 2017. godine, zajedno sa Stefanom Jankovićem!

Trener Nižnjeg Novgoroda je srpski stručnjak Zoran Lukić.. On je šef stručnog štaba tog tima od leta 2017. godine, a u karijeri je još vodio Banvit, CSKA Moskvu ali drugi tim, a bio je i asistent u Beopetrolu na startu svoje karijere.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter