0
Evropske lige

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich Leon Goretzka (C) scores the goal between Nemanja Milunovic (L) and Milos Degenek Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ODLUČIO JE DA OSTANE: Sjajni vezista stavio paraf na novi ugovor!

Objavljeno: 13.09.21 u 20:11

Novi ugovor donosi ogromnu cifru!

Nemački vezista Leon Gorecka produžio je saradnju sa ekipom minhenskog Bajerna! Prema dosadašnjem ugovoru, Leon je trebao da bude deo kluba do leta 2022. godine, ali je Bajern pokrenuo pregovore, kako bi produžio saradnju sa sjajnim veznim igračem. Novi ugovor je potpisan do leta 2026. godine, a nemački mediji prenose da će Gorecka na godišnjem nivou inkasirati 15 miliona evra!

Gorecka je dete Bohuma, u tom klubu je napravio i prve profesionalne korake.. Nakon Bohuma dugo godina je bio deo Šalkea, da bi 2018. godine prešao u Bajern iz Minhena.

Prelaskom u Bajern postao je glavna tema svetskog fudbala, jer je napravio neverovatnu telesnu transformaciju.. Redovan je član A reprezentacije Nemačke, za koju je do sada zabeležio 38 nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter