0
Evropske lige

(190919) -- MADRID, Sept. 19, 2019 (Xinhua) -- Angel Di Maria (R) of Paris Saint-Germain vies with Gareth Bale of Real Madrid during their Group A match at 2019-2020 UEFA Champions League in Madrid, Spain, Sept. 18, 2019. (Photo by Jack Chan/Xinhua)

NEMA KRAJA PROBLEMIMA ZA NJEGA: Delovalo je da se Bejl vraća u formu, ali opet povreda – sledi duga pauza!

Objavljeno: 13.09.21 u 18:59

 

Novi maler za iskusnog fudbalera…

Igrač madridskog Reala, Garet Bejl se povredio u subotu, na treningu uoči meča protiv Selte. Kako pišu lokalni mediji, on ima problem sa tetivom desne noge i pred njim je duga pauza.

Velšanin je tokom prošle sezone, koju je proveo na pozajmici u Totenhemu tri puta van terena bio zbog povreda, a deluje da su se pehovi nastavili i u ovoj, a nove informacije stigle su nakon detaljnih pregleda koji je odradio danas.

Ono što je sigurno, njega do kraja meseca nećemo gledati na terenu, a Real u naredne tri nedelje igra šest mečeva, četiri u Primeri i dva u Ligi šampiona.

Podsetimo, Madriđani su sinoć savladali Seltu s 5:2 i sa Valensijom i Atletikom dele prvo mesto na tabeli sa deset bodova. Bejl je imao sodlidnu minutažu od starta sezone kod Karla Anćelotija, a tokom poslednjeg reprezentativnog termina je postigao het-trik protiv Belorusije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter