0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

MORNAR IDE NA KALEV: Jeremić očekuje plasman u Ligu šampiona!

Objavljeno: 13.09.21 u 21:16

Jeremić se potpuno oporavio i spreman je za novu sezonu!

Bek Mornara iz Bara, Marko Jeremić u sjajnom raspoloženju dočekuje start nove sezone.. ‘Ponos Bara’ igra protiv Kaleva, u okviru kvalifikacija za grupnu fazu FIBA Lige šampiona!

‘Sezonu počinjemo veoma bitnim utakmicama u koje ulazimo iz pripremnog perioda koji je još uvek u toku. Formirali smo dobru ekipu tokom leta, atmosfera je na zaista visokom niovu. Sa mnogo entuzijazma smo došli u Talin, a cilj je jasan, želimo plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona.’ – rekao je Jeremić za Sportklub i potom dodao.

‘Nemamo mnogo informacija o Kalevu. Maksimalno smo fokusirani na naše dvorište, na igru koju ćemo mi prikazati na parketu. Imali smo nekoliko izuzetno dobrih kontrolnih mečeva, uspeli smo da složimo kockice u dobar mozaik, a kao i svi u timu, verujem da smo kadri da pobedimo Kalev, a da zatim slavimo i u meču odluke za mesto u grupnoj fazi Lige šampiona. U ovom trenutku, mogu da obećam borbu do poslednjih atoma snage u oba pravca.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter