0
Evropske lige

LJUBLJANA, SLOVENIA - JULY 27: FC Chelsea team manager Jose Mourinho looks on prior the Pre Season Friendly match between FC Olimpija Ljubljana and FC Chelsea at Stozice stadium in Ljubljana, Slovenia on Sunday, July 27, 2014. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

‘DANIMA SAM LAGAO’: Murinjo nakon jubileja otkrio istinu, ali nemojte da mu zamerite – imao je razloga!

Objavljeno: 13.09.21 u 09:30

U nedelju uveče, Roma je pobedila Sasuolo rezultatom 2:1 i tako zauzela prvo mesto na tabeli.

Čuveni fudbalski trener Žoze Murinjo proslavio je vredan jubilej – sinoć mu je bio 1000. meč na klupi. Njegova Roma je na svom stadionu savladala Sasuolo sa 2:1, a gol odluke, ‘pao’ je u nadoknadi vremena kada je El Šaravi zatresao protivničku mrežu.

Murinjo je ovaj gol proslavio na spektakularan način sa svojim igračima, pola terena je obišao i stigao do tribine sa najvatrenijim navijačima.

Nakon utakmice, on je istakao da nije bio iskren pre utakmice, odnosno da je lagao svoje igrače.

Rekao sam svima laž! Danima sam govorio igračima da mi ova 1000. utakmica nije važna, ali imao sam neverovatan strah od poraza! Na sreću, pobedili smo, a ja sam danas trčao kao dete jer sam se osećao kao da imam 12 godina, a ne 58 – priznao je presrećni Murinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter