0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

AVRAMOVIĆ NAKON UBEDLJIVOG PORAZA: Ovo nam je bila dobra škola, što se moje povrede tiče…

Objavljeno: 13.09.21 u 14:53

Košarkaš Partizana prokomentarisao je ishod utakmice sa Fenerbahčeom u kojoj su crno beli-doživeli prilično ubedljiv poraz.

Izabranici Željka Obradovića su u finalu turnira u Istanbulu poraženi od domaćina sa 89:62, a ovaj meč je pokazao da crno-beli trebaju još da rade do dostizanja željene forme.

Bek Partizana, Aleksa Avramović, ovu utakmicu vidi kao dobru školu, koja je otkrila koji su trenutni nedostatci tima.

-Nismo odradili utakmicu onako kako smo planirali, kao protiv Monaka. Fener je izašao sa agresivnijim pristupom i u napadu i u odbrani. Igrali su dobru košarku, pogađali su otvorene šuteve. Mi smo takođe imali dosta otvorenih šuteva koje nismo pretvorili u poene. Dobra jedna škola, spremamo se za Efes i poslednji turnir u Atini. Nadam se da će sve biti u redu- izjavio je Avramović za klupsku televiziju.

On je kratko prokomentrisao i ozbiljnost povrede koju je doživeo u susretu sa istanbulskim klubom.

-Iskrenuo sam zglob u duelu sa Šajokom. Bolelo me u prvi mah, sada je bolje. Mislim da neće biti pauze-rekao je Avramović.

Njegov saigrač, Dušan Miletić, bio j sličnog mišljenja.

-Od početka smo ušli smo dekoncentrisano u utakmicu i imali smo par grešaka. Nismo ispoštovali naš dogovor. Ovo je samo predsezona, ali je jako bitna utakmica za nas da vidimo gde smo i da napredujemo iz utakmice u utakmicu. Iz ove utakmice moramo izvući poruke i videti gde smo grešili i da popravimo nasu igru. Takođe, moramo da stvaramo tim i hemiju i napredujemo- istakao je Miletić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter