0
Fudbal

Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

ZVEZDINI RIVALI KIKSNULI PRED DUELE U EVROPI: Braga bez gola, Anortozis poražen!

Objavljeno: 12.09.21 u 22:32

Zvezda i Partizan tokom nedelje igraće protiv „uzdrmanih“ rivala

Posle reprezentativne pauze, vratili smo se klupskom fudbalu. To znači da nas već sledeće nedelje ponovo čekaju evropska takmkičenja u kojima ćemo ove sezone imati dva predstavnika – Partizan u Ligi konferencija i Zvezdu u Ligi Evrope.

Navijači večitih su sa velikom pažnjom ispratili dešavanja sa njihovih utakmica tokom vikenda i sigurno su bili zadovoljni prikazanim rezultatima. Nijedan od timova koji će igrati sa Partizanom i Zvezdom tokom nedelje nije pobedio.

Ekipa Brage sa kojom će Zvezda igrati u četvrtak na stadionu „Rajko Mitić“ odigrala je samo nerešeno protiv Pasoš Fereire na gostovanju i to bez golova. Štaviše, domaćin je na tom susretu bio daleko bolji i bio je bliži trijumfu, što su ohrabrujuće vesti za crveno-bele.

I Partizan je dobio lepe vesti sa Kipra. Anortozis koji će ugostiti crno-bele u Famagusti ovog četvrtka je neočekivano poražen na gostovanju Doksi, malo poznatom timu koji je ranije uglavnom završavao u donjem delu tabele.

Bio je to prvi meč Anortozisa u prvenstvu i počeo je burno, sa dva crvena kartona. Prvi je dobio Anane iz Dokse, da bi „uzvratio“ Deletić u gostujućem sastavu. Do poluvremena je domaća ekipa preko Sadika povela, a konačan rezultat je postavila u 89. minutu preko istog fudbalera – 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter