0
Evropske lige

Dusan Vlahovic (C) reacts Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VLAHOVIĆ U DOBROJ FORMI: „Samo moram da nastavim ovako da radim“!

Objavljeno: 12.09.21 u 12:15

Dušan Vlahović postigao je dva gola protiv Atalante. 

Mladi napadač reprezentacije Srbije i prvi špic Fiorentine je na jučerašnjoj utakmici protiv Atalante(2:1) sa svoja dva gola obezbedio pobedu svom timu.

Najveći uticaj da ostane u Fiorentini imao je novi terner tima iz Firence Vinćenco Italijano.

„Uvek smo verovali u ovaj tim, od momenta kada smo počeli da radimo sa trenerom. Mi smo tek na početku, moramo da nastavimo da radimo naporno, da slušamo trenera, da ostanemo tim i mislim da tako možemo da postignemo velike stvari“- istakao je Vlahović.

Talentovani igrač smatra da nije među najboljim napadačima u Evropi i da mora još puno da radi na tome.

„Ne, to samo znači da moram da nastavim da radim, uz mnogo odricanja. Moram da stičem iskustvo i nastavim ovim putem, tako možemo do velikih rezultata.“

Ovoga leta stizale su ponude od raznih klubova koji su bili zainteresovani za njegove usluge, ali se nije odlučio da napusti „Ljubičaste„.

„Nekoliko puta sam rekao da sam odlučio da ostanem u Fiorentini, niko to nije odlučio umesto mene. Kada je trener stigao, okupio ekipu… sve je to izgledalo dobro. Na kraju sezone će se pokazati da li je moja odluka bila dobra, ali slušao sam svoje srce“- rekao je Vlahović u razgovoru za „Skaj sport“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter