0
Ostali sportovi

FOTO: Instagram/Screenshot/ vaso_psycho

VASO BAKOČEVIĆ POKAZAO SREDNJI PRST HRVATIMA: Znate li vi kome se obraćate, deb*li jedni!? (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.21 u 15:12

Skroz je poludeo.

MMA borac Vaso Bakočević, izbugio je borbu u Šibeniku od Hrvata Franciska Barija. Nema sumnje da je crnogorskom borcu poraz teško pao, čemu svedoči i poruka koju je nakon meča poslao pojedinim navijačima.

Ovo je sportski pozdrav za one “papane” iz lože što su mi vređali “srpsku” majku dok sam ulazio u kavez. E deb*li jedni, pa jel vi znate kome se obraćate… Te riječi su muzika za moje uši čega sam se ja naslušao i nagledao… Za ostale ljude, prijatelje i braću iz Hrvatske svaka čast, hvala, volimo vas i vidimo se brzo, napisao je Bakočević na Instagramu.

Pred sam početak meča, Bakočević je pokazao srednji prst navijačima, koji su ga, kako smo kasnije saznali, vređali. Crnogorac je za njih imao posebnu poruku, ali je znao da se zahvali publici koja je fer i korektno navijala.

Znate, ja se nisam borio sedam godina. Moj sparing partner me nokautirao i sad svaki dan treniramo zajedno. Kad sam se odlučio vratiti, Vaso je odmah stavio na ‘Instagram’ sliku kako me moj sparing partner i prijatelj nokautirao. Tog dana rekao sam da ću ga pobediti. Niko nije verovao u mene, sad svi veruju, rekao je Kroata nakon meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter