0
Košarka

REAL PREOKRETOM DO SUPERKUPA: Ljulj plakao kao kiša nakon povratka na mesto gde je doživeo tešku povredu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.21 u 23:25

Košarkaši Real Madrida osvojili su Superkup Španije.

Real Madrid je u finalu savladao Barselonu 88:83. Barselona je odigrala veoma lošu četvrtu četvrtinu, ispustila +19 i izgubila.

Kontrolisala je ekipa Šarunasa Jasikevičusa prvo poluvreme – imali su šest poena prednosti na velikom odmoru.

U trećoj četvrtini stigli su do dvocifrene prednosti i imali su u jednom trenutku čak i +19. Na kraju treće deonice bilo je +16 za ekipu Barselone.

I onda u četvrtoj četvrtini – raspad. Real je serijom 10:0 na pet minuta do kraja došao na samo minus jedan, Barsa je opet otišla na +3, pa je Real trojkom izjednačio na 81:81.

Od tada, postigli su samo još jedan koš, a Real je preokrenuo i došao do pobede. Dejvis je promašio trojku za izjednačenje na sedam sekundi do kraja. Do trijumfa ih je predvodio Serhio Ljulj sa 24 poena, dok je Poarije upisao 16 poena i 11 skokova.

Higins je na drugoj strani ubacio 16, Dejvis 13, Mirotić 12.

Ljulj je proglašen za MVP-ja turnira, a nakon utakmice se slomio pod emocijama, jer mu je u glavi sigurno bilo sećanje na kidanje ligamenata na meču od pre četiri godine.Plakao je kao kiša. Neki saigrači nisu mogli ni da veruju šta gledaju.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter