0
Košarka

Dejan Radonjic KLS Kosakraska liga Srbije, Crvena Zvezda - Mega polu finale 6.6.1017. JUN 6. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PROBLEMI ZA RADONJIĆA I ZVEZDU: Uz Vajta još nekoliko povređenih igrača koji će morati na pauzu!

Objavljeno: 12.09.21 u 14:16

Nemaju mnogo vremena za oporavak.

Košarkaši Crvene zvezde su u polufinalu Magenta Sport Kupa lako savladali Panatinaikos rezultatom 83:55, ali nakon tog susreta trener Dejan Radonjić saopštio je nekoliko loših vesti. Crveno-beli će se u finalu sastati sa Bajernom u nedelju od 18 časova, a taj duel propustiće nekoliko košarkaša.

Odigrali smo utakmicu protiv Panatinaikosa u subotu, nažalost dogodila se povreda Erona Vajta koji je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Nažalost, sinoć je povredu doživeo i Davidovac, Dobrić ima još 10ak dana mirovanja, Simonović takođe ne može da igra, rekao je trener Zvezde Radonjić.

Ognjen Dobric ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda – Buducnost 4. utakmica 24.5.2021. Maj 24. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: STARSPORT

Potom se osvrnuo i na težinu Vajtove povrede istakavši da se nada što kraćoj pauzi. Crnogorski stručnjak zaključio je da će ekipa pokušati da premosti period u kome će biti bez Vajta, što može da znači da se neće dovoditi zamena.

Eron Vajt je operisan i sledi mu pauza od nekoliko meseci. Iskreno se svi nadamo da će njegov oporavak posle skidanja gipsa biti što kraći, a na nama je da pokušamo da premostimo taj period bez Vajta na najbolji mogući način, zaključio je Dejan Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter