1
Košarka

Aleksandar Djordjevic Eurocup basketball match between Darusafka and Virtus in Belgrade, Serbia March 5. Beograd, Srbija 5.3.2020. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

PARTIZAN OSTAO BEZ PEHARA: Đorđević slavio protiv Obradovića!

Objavljeno: 12.09.21 u 21:22

Parni valjak stao u finalu

Košarkaši Partizana izgubili su od Fenerbahčea rezultatom 89:62 i tako ostali bez pehara na pripremnom turniru u Istanbulu.

Aleksandar Đorđević i njegov tim su bili daleko bolji rival od crno-belih, koji jednostavno nisu imali način da se suprostave turskom velikanu.

Od samog početka je bilo jasno će biti mnogo teško za Partizan, pošto je Fener otvorio meč sa 10:0 i napravio u ranoj fazi utakmice ozbiljnu prednost. Pokušavao je Parni valajk u naletima da napravi problem Feneru, ali bezuspešno.

Željkov tim jednostavno nije mogao da nađe svoj ritam, dok je kod turskog tima bilo mnogo raspoloženih igrača za igru.  Najefikasniji je bio Ismet sa 16 poena. Bartel je postigao 12, do su Polonara i Pijer stali na 11.

Kod Partizana je bio najbolji Smailagić sa 14 poena, a niko od ostalih nije bio dvocifren. Panter i Trifunović su ubacili po sedam.

Sledi meč sa Anadolu Efesom na kojem će se od dresa Partizana oprostiti Novica Veličković. Taj meč će se igrati od 19.00 časova u Beogradskoj areni u četvrtak.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter