0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

PANATINAIKOS OŠTRO ODGOVORIO ZVEZDI: ‘Preko Vajtovih leđa da uđemo u igrice?!’

Objavljeno: 12.09.21 u 09:22

Panatinaikos je odgovorio Crvenoj zvezdi!

Juče je tokom prijateljskog susreta Panatinaikosa i Crvene zvezde došlo do jedne zaista nemile scene.. Naime, krilni centar Crvene zvezde Eron Vajt je nakon zakucavanja i kontakta sa Okarom Vajtom završio na parketu, slomivši podlakticu!

Beogradski ‘crveno-beli’ su se ubrzo nakon meča oglasili, rekavši da zameraju ekipi Panatinaikosa činjenicu da je izostala medicinska pomoć. Grčki klub nije čekao dugo da se oglasi:

‘Sve ove godine Panatinaikos je dokazao svoje principe i vrednosti kao klub. Ne postoji šansa da preko leđa povređenog sportiste uđemo u komunikacione igre. Od srca želimo oporavak svom nekadašnjem igraču, kao što smo odmah i naveli. Nadamo se da što pre savladati ozbilnju povredu. Sigurni smo da će se borac poput Arona Vajta, brzo vratiti još jači na parket.

Što se tiče ‘nedostatka reakcije’ našeg medicinskog osoblja, samo da vas obavestimo da zbog ozbiljnog ličnog problema u poslednjem trenutku, timski lekar nije otputovao u Minhen. U tom kontekstu, dobili smo sva uveravanja organizatora da postoji puna medicinska pokrivenost i briga za turnir, što je dokazano njihovom neposrednom reakcijom kod povrede Arona Vajta. Zahvaljujemo im se na tome.’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter