0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Zarada se traži širom Evrope!

Objavljeno: 12.09.21 u 10:59

Nedelja ne dozvoljava nikakvo opuštanje, naročito kod Francuza. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.00 Rennes – Reims

Ren je odličan start sezone pokvario porazom u Anžeu, a Rems još nije upalio motore i još nemaju pobedu. Jasno je da je kvalitet na strani domaćina, pitanje je da li će im i fokus biti jer u četvrtak ovde dolazi Totenhem Hotspur što se baš ne dešava svaki dan za ovaj klub. Ipak, mislimo da hoće.

Predlog: 1 (1,72)

15.30 Eintracht Franfurt – VfB Stuttgart

Za tim koji je završio peti prošle sezone Ajntraht ima loš start u ovoj. I dalje su favoriti protiv Štutgarta koji je na otvarajnu ugazio Grojter, a zatim glatko izgubio dva naredna meča. Gosti su najviše pobeda u svojoj istoriji upisali baš protiv ovog rivala, ali danas ne verujemo da će biti tako. Baš suprotno.

Predlog: 1 (2,10)

17.30 Leeds – Liverpool

Zabranom igranja Brazilcima Lids ostaje bez svoje glavne violine – Rafinje. Osim toga, znamo da se oni ne prilagođavaju nikom i igraju svoju igru napadačku. To bi moglo dosta skupo da ih košta protiv Liverpula koji je savršeno dizajniran za kontra-napade. Virdžil van Dajk se vratio i u odbrani Crvenih je potpuno druga priča.

Predlog: 2 (1,79)

21.00 Lyon – Strasbourg

Izgleda da je Lion konačno ostavio sve probleme iza sebe i okrenuo novi list. Trebalo je vremena da prođe mamurluk od odlaska Memfisa Depaja ali sada polako dolaze stvari na svoje mesto. Nesumnjivo su kvalitetniji od Strazbura, koji prima dva gola po utakmici u proseku.

Predlog: 1 (1,60)

KUPNA KVOTA 10,34 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

 ekspres tiket – 4986300

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter