0
Ostali sportovi

FOTO: SBC

ODRŽAN SBC 34: Spektakl u Subotici, David srušio Alijeva! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.21 u 16:59

Novi internacionalni MMA spektakl pod Serbian Battle Championship banerom i ovog puta pod otvorenim nebom, održan je na stadionu malih sportova u Subotici.

Veoma aktivan period za najveću regionalnu i jednu od najcenjenijih MMA organizacija Evrope nastavio se 34. SBC manifestacijom koja je ugostila borce iz Rusije, Brazila, Turske, Azerbejdžana, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Najzanimljivija borba za domaću publiku u sportskom gradu na severu naše zemlje bila je duel između mladog subotičanina Davida Tečera koji je do novog velikog profesionalnog trijumfa stigao protiv Elčina Alijeva iz Azerbejdžana gušenjem u prvoj rundi. Iako je prvobitno bila najavljena borba između Tečera i iskusnog Slavoljuba „Mitketa“ Mitića, Elčin Alijev u borbu je ušao kao zamenski borac.

FOTO: SBC

U fantastičnom brazilsko-ruskom duelu između SBC šampiona Verlesona Ribeira i opasnog ruskog borca Nidžata Imanova jednoglasnom odlukom sudija nakon tri runde velike borbe do pobede je stigao Brazilac,

Bila je ovo MMA noć u kojoj su ratnici od sedam održanih težinskih borbi, čak šest završili već u prvoj rundi, zabeleživši brze ali atraktivne I razorne borbe. Zanimljivi su bili internacionalni nastupi ruskih, azerbejdžanskih i turskih boraca Emrana Hafizoglua, Dauda Gadžijeva i Orhana Velijeva, koji su na turniru u Srbiji tražili priznanje na sve jačoj međunarodnoj MMA sceni.

U sudaru domaćih mladih MMA neporaženi talenat Jovan Zdelar gušenjem u prvoj rundi došao je do pobede nad mladim Draganom Dragojevićem, dok je Andrija Stojiljković tehničkim nokautom u prvoj rundi slavio protiv Antonia Zovaka.

FOTO: SBC

U drugom SBC spektaklu koji je održan u Subotici borci su dali sve od sebe kako bi istakli ime u najbrže rastućem sportu na svetu, a obožavaoci sporta imali su priliku da provedu veče za pamćenje, uz besplatan ulaz i borilačku predstavu najvišeg nivoa.

Uskoro sledi još jedna SBC manifestacija dostojna svake poznate svetske scene, ovaj put u Zrenjaninu u kojoj će mladi borci imati priliku da izgrade svoje ime, dok će nešto iskusniji i dokazani borci tražiti potvrdu i priznanje svojih kvaliteta koji su ih doveli na prestižnu SBC Revenge manifestaciju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter