0
AdmiralBet ABA Liga

februar 16. .2020. Nis, Srbija, Nis, Kup Koraca Partizan - Zvezda (credit image & photo: Vanja Keser/ STARSPORT) Slavlje Partizana Novica Velickovic

NOVICA UZBUĐEN PRED UTAKMICU SA EFESOM: Za mene je Partizan način života, čast je predstavljati ga!

Objavljeno: 12.09.21 u 12:23

Biće to susret pun emocija.

Košarkaši Partizana trenutno se nalaze u Turskoj gde se takmiče na turniru sa Monakom, Fenerbahčeom i Uniksom. Izabranici Željka Obradovića su u polufinalu savladali Monako nakon 3 produžetka, u finalu će se sastati sa domaćim Fenerbahčeom. Po povratku u Beograd, 16. septembra odmeriće snage sa aktuelnim šampionom Evrope Anadolu Efesom.

Sport Kosarka Basketball Evroliga Euroleague Partizan Igokea Beograd Belgrade Serbia Srbija Brose Baskets Bamberg Nemacka Germany Novica Velickovic 24.1.2008. photo: Pedja Milosavljevic

To će ujedno biti i oproštajna utakmica za Novicu Veličkovića dugogodišnjeg kapitena crno-belih. U susret tom meču, nekadašnji krilni centar Reala iz Madrida, za RTS je pričao o svojim osećanjima.

Treme nema, ali uzbuđenja svakako ima. Jako mi je drago što ću moći da se oprostim pred navijačima, jer je protekla sezona bila velikim delom pred praznom halom. Za mene je Partizan način života. Jer, gde god da se pojaviš ti ga predstavljaš i on predstavlja tebe, počeo je Veličković.

Potom je upitan da izdvoji utakmicu koje će se posebno sećati, za šta se Veličković nije mnogo dvoumio.

Sigurno je to utakmica protiv Panatinaikosa u Beogradu kada im je trener bio Željko Obradović. Ima dosta momenata i utakmica koje bih mogao da izdvojim i koji su za pamćenje, a 10 godina nije malo. A svakako je čast predstavljati Partizan, zaključio je Novica Veličković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter