0
Domaći fudbal

Menig Queensy Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Radnicki Kragujevac v FK Partizan Kragujevac, 11.09.2021. foto: Starsport.rs ©

NOVI IGRAČ PARTIZANA OTKRIO KO MU JE CIMER: Menig presrećan nakon debija, evo šta mu je Stanojević rekao!

Objavljeno: 12.09.21 u 14:49

Polako se uklapa u tim.

Fudbaleri Partizana su u okviru 8. koala Superlige nakon preokreta savladali Radnički iz Kragujevca sa 3:1. Bio je to meč u kome je debitovao Kvinsi Menig, novo pojačanje crno-belih, koji je juče prvi put putovao van Beograda. On je otkrio ko mu je bio cimer, kao i da su ga saigrači odlično prihvatili.

Istina, moje prvo putovanje van Beograda koje, kao što sam i pretpostavio, nije bilo mnogo daleko. Dobili smo raspored aktivnosti i nakon dolaska odmah smo imali večeru i otišli u sobu na odmor. Nisam izlazio iz hotela, uglavnom sam bio u sobi sa svojim cimerom Rikardom. On je sjajna osoba i odličan fudbaler, zaista mogu samo da kažem reči hvale! Ali, da ne grešim dušu, svi momci su sjajni, profesionalni, ali imaju i smisla za humor. Prema meni se ophode kao da smo dugo zajedno, počeo je Menig.

Menig Queensy (R) and Stefan Filipovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
FK Radnicki Kragujevac v FK Partizan
Kragujevac, 11.09.2021.
foto: Starsport.rs ©

Za sam kraj Menig se osvrnuo na svoj debi i na očekivanja trenera Stanojevića.

Zaista ne mogu da kažem ništa drugo osim da je sve pozitivno i da su momci igrali baš onako kako je šef Stanojević od njih tražio. Rekao mi je da izađem na teren, da uživam u igri i da, naravno, dam sve od sebe. Takođe mi je rekao da će mi se dopasti ovde, što već i vidim, zaključio je Menig.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter