1
Domaći fudbal

Nikola Stankovic Pripreme FK Crvena Zvezda trening utakmica Ardjes, 5.7.2021. foto: Nikola Mitic / STARSPORT

NE RAČUNAJU NA NJEGA: Zvezda otpisala Stankovića!

Objavljeno: 12.09.21 u 11:35

Nikola Stanković ponovo pozajmljen Grafičaru.

Talentovani vezni fudbaler Crvene zvezde rođen 2003. godine upisan je kao igrač na koga računa trener crveno-belih u domaćem šampionatu, ali i u Evropi.

Ipak, pre nego što je uopšte debitovao za prvi tim mladi Stanković napustio je aktuelnog šampiona i biće pozajmljen Grafičaru, isto kao i prošle godine .

Veoma jaka konkurencija u vidu Krstičića, Sanoga, Kange, dodatno je umaljila šanse Stankovića za nekom većom minutažom i sama ta činjenica inicirala je da ga čelnici crveno-belih ponovo pošalju na pozajmicu.

Prethodne sezone zabeležio 23 nastupa. U prvoligaškoj konkurenciji upisao je tri asistencije, dok je u utakmici Kupa Srbije protiv Voždovca postigao i seniorski prvenac.

0
0

1 Komentara

  1. Moj dobronamerni savet za sve mlade igrače Zvezde je da što pre zatraže ispisnice i da odu glavom bez obzira, ali što dalje od Zvezde, jer u Zvezdi neće nikada dobiti šansu! U Zvezdi šansu dobijaju samo naši ostareli povratnici iz inostranstva i afrički “kapitalci” sumnjive vrednosti! Kada mladi Stanković ne može dobiti šansu pored takvih veličina kao što su Krstičić, Srnić, Bajakoko, Sanogo ili Kanga, onda mu je najbolje da ode tamo gde će stalno igrati, jer u ovim godinama njemu je neophodan kontinuitet. A, ove navedene gromade će već protiv Brage dokazati svu uzaludnost svoga postojanja u Zvezdi!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter