0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KAKO IGRA OVAJ DEČKO: Petrušev ponovo blistao, Efes osvojio Glorija kup!

Objavljeno: 12.09.21 u 18:40

Košarkaši Efesa pobednici su Glorija kupa!

Prvak Evrope je tokom priprema pokazao da će i sledeće sezone biti glavni favorit za osvajanje Evrolige, a tokom ovog vikenda je preslišao rivale i osvojio turnir u Istanbulu. Poslednja prepreka u vidu Žalgirisa, preskočena je u finalu, a Efes je slavio sa 82:60.

Rezultatska neizvesnot nijednog momenta nije postojala, jer je Efes imao sve u svojim rukama, a ono što raduje, je forma srpskih košarkaša. Posebno tokom priprema blista Filip Petrušev, koji je ovog leta stigao u klub. Srpski reprezentativac je na ovoj utakmici zabeležio 11 poena i osam skokova. Najefikasniji je na kraju bio Tundžer sa 18 poena, Moerman je dodao 16, Micić josam poena uz pet asistencija. U poraženom sastavu dvocifren sa 10 poena bio je samo Žofri Lovernj.

Podsetimo, Efes će u četvrtak gostovati u Beogradu, gde će odigrati prijateljski meč sa Partizanom povodom završetka karijere Novice Veličkovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter