0
Domaći fudbal

Filip Holender (L) Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnicki Nis Beograd, 29.08.2021. foto: Starsport.rs ©

HOLENDER UPOZORAVA: „Čeka nas težak period“!

Objavljeno: 12.09.21 u 11:15

Napadač Partizana srećan zbog pobede, ali kaže da njegov klub ima težak raspored u nastavku. 

Partizan je juče nakon preokreta uspeo da savlada Radnički(1:3) i tako obezbedi nova tri boda, ali i nastavi stopostotan učinak u ligi. Strelac drugog gola za crno-bele, Filip Holender, smatra da su ovom pobedom pokazali da su dobar tim.

,,Primili smo gol u devetom minutu, nije bilo jednostavno, ali to je fudbal, moramo da regujemo. Nije uvek lako, pogotovo kada igramo na gostujućem terenu. Ekipa iz Kragujevca je odigrala dobru utakmicu, ali smo naš napor, volju i ritam uspeli da preokrenemo čak u prvom poluvremenu. To pokazuje da smo dobar tim. Nije bilo jednostavno, ali sam presrećan”.

Ono što najvše okupira pažnju cele ekipe jeste debi u najnovijem evropskom takmičenju, ali i derbi protiv Crvene zvezde.

,,Čeka nas težak raspored- Evropa, derbi, dalje prvenstvo… Neće biti lako, ali spremni smo! Moramo uvek da pružimo što bolje partije za naš klub”.

Ova utakmica bila je debitantska za Partizanovo novo pojačanje, Kvinsija Meniga, a Holender ističe da je upisao dobar nastup.

,,Nisam bio na terenu kada je ušao, ali ovo što sam pogledao je bilo super! Ima još dosta utakmica i dokazivanja, ali presrećan sam zbog svih igrača i njega, naravno. Mi smo tim i moramo tako da razmišljamo!”

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter