0
ATP

FOTO: OKS

EVO ŠTA KLADIONICE KAŽU: Ovo je kvota za Novakovu titulu na US openu i kompletiranje kalendarskog slema!

Objavljeno: 12.09.21 u 13:53

Srbin je očekivano favorit.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, na pragu je da ponovi neverovatan uspeh Roda Lejvera, jer ga samo jedan meč deli od kalendarskog slema. Novak je od starta sezone slavio na Australijan openu, Rolan Garosu i Vimbldonu, a od 22 časa boriće se za istoriju.

Đoković je u četvrtfinalu savladao Beretinija, u polufinalu dželata iz TokijaAleksandra Zvereva, dok ga u finalu očekuje 2. teniser na ATP listi Danil Medvedev. Prema kladionici Oktagonbet, veliki favorit u finalnom susretu je upravo srpski teniser, gde se na njegovu pobedu nudi kvota 1.38. Sa druge strane, ako mislite da Medvedev može da dođe do velikog iznenađenja, ponuđena je kvota 3.25.

Đoković je u poslednje vreme kao po nekom nepisanom pravilu gubio prvi set, a potom se budio i lako rušio sve pred sobom. Kvota za nastavak te tradicije je 2.65, dok se na Novakovo osvajanje prvog seta nudi kvota 1.45.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter