0
Fudbal

Delije Sever Navijaci Crvena Zvezda - Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

DRUGI REMI ZA REDOM U DOMAĆEM PRVENSTVU: Braga se nije proslavila, sledi put u Beograd i susret sa srpskim šampionom!

Objavljeno: 12.09.21 u 13:27

Očekuje nas velika borba.

Fudbaleri Brage su remizirali sa Fereirom u okviru 5. kola portugalske Primeire. Rezultat je bio 0:0, a zanimljivo je to da Braga na poslednja dva meča u domaćem prvenstvu nije postigla niti jedan gol.

Samim tim, za razliku od Crvene zvezde koja je na proslavi 58. rođendana stadiona Rajko Mitić savladala Proleter sa 3:0, Braga će u Beograd putovati u nešto lošijem raspoloženju. Trener Karvaljal je očigledno pokušao da odmori važne igrače, ali pošto nakon prvog poluvremena nije bilo golova, morao je polako da ih ubacuje u igru.

Crvena Zvezda – Proleter Superliga Srbije Beograd, Srbija Septembar. 11, 2021. 11.9.2021. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

U najavi utakmice rekao sam da će to biti jedno od najtežih gostovanja u prvenstvu i to se potvrdilo. Igrali smo protiv agresivnog tima, kontrolisali smo utakmicu, ali nam nije bilo prijatno. Imali smo loptu u našem posedu, ali smo grešili u dodavanjima i nismo uspevali da povežemo redove. Nedostajalo nam je više pozitivne agresije i efikasnosti u šansama koje smo stvorili. Morali smo da damo makar jedan gol. Igrali smo kako treba, ali morali smo da budemo ubojitiji, istkaao je šef stručnog štaba Brage nakon utakmice.

Susret između Crvene zvezde i Brage odigraće se u četvrtak od 18.45.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter