0
ATP

Tennis Tenis Davis Cup First round Srbija-Rusija Novak Djokovic v Daniil Medvedev Novak Djokovic (L) and Daniil Medvedev shake hands Nis, 03.02.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ĐOKOVIĆ ZNA ŠTA GA ČEKA VEČERAS: Deluje da nije u balansu, ali retko greši! Znam njegovu igru veoma dobro!

Objavljeno: 12.09.21 u 15:51

Jeste li spremni za veliko finale?

Novak Đoković će večeras od 22 časa pokušati da osvoji svoj 4. grend slem u ovoj sezoni. On će u finalu US opena igrati protiv Danila Medvedeva, a kladionice kažu da je upravo srpski as izraziti favorit. Pred sam duel, Đoković je istakao da se divi Danilovoj igri, kao i da ima jedan od najboljih servisa na svetu.

Ja se njemu, njegovoj igri i njegovim rezultatima divim – vrlo poštujem ono što je uradio. On ima veoma nekarakteristične udarce sa osnovne linije. Deluje kao da možda nije u balansu, ali retko greši. Ono što njega izdvaja od drugih je teniska inteligencija koju poseduje i mogućnost da se izvadi iz teških situacija. Ima jedan od najboljih servisa na svetu, koji mu daje brojne ’besplatne’ i lake poene, počeo je Novak.

Đoković je takođe zaključio da će svu snagu usmeriti ka tome da bude spreman za finale, ali i da je svestan protivnikovog kvaliteta.

Biće to borba s momkom koji je u vrhunskoj formi, dobio je mnogo mečeva na betonu ove godine. Već iza sebe ima dva slem finala i mislim da mu je sada drugačije sa stanovišta iskustva. Siguran sam da će dati sve od sebe kako bi osvojio svoj prvi slem. Isto važi i za mene – svu svoju energiju usmeriću ka tome da budem spreman za nedelju, završio je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter