1
Evropske lige

Dusan Vlahovic. (Photo by Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

BRUKA I SRAMOTA: Navijači Atalante žestoko vređali Vlahovića, govorili mu da je ‘ciganin’!

Objavljeno: 12.09.21 u 19:48

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović nalazi se u sjajnoj formi, a juče je na gostovanju u Atalanti, postigao dva pogotka za svoj tim.

Iako je oba gola postigao sa ‘bele tačke’, Vlahović je bio heroj utakmice. Međutim, nakon završetka meča, Srbin se našao na meti jezivih uvreda sa tribina. To je otkrio Roko Komiso, gazda Fiorentine, koji se požalio na navijače u Bergamu.

– Nije mi se svidelo ono što su uradili. Pre dve godine su rasistički vređali Dalberta (iz Brazila), a ove godine su Dušana Vlahovića nazivali „ciganinom“ dok je davao intervju – rekao je Komiso za klupsku televiziju.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Dusan Vlahovic
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

U sličnim situacijama, nalazio se i Siniša Mihajlović, koji je sve okrenuo na šalu. Međutim, gazdi Fiorentine nije do toga, pa je dodatno opleo po Atalanti.

– Porodicu Perkasi čine veoma dobri ljudi (vlasnici Atalante), ali navijači tamo moraju da paze šta rade i govore, jer nije u redu da vređaju igrače. Mi to nikada nismo radili – dodao je Roko Komiso.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter