0
Košarka

from left Aleksandar Ratkov Mihailo Vasic Dejan Majstorovic and head coach Goran Vojkic Olimpijske Igre-Docek-Bronze Medalist Basket Team 3x3 of SerbiaTokyo 2020 Beograd, 30.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

BASKETAŠI SRBIJE SAZNALI PROTIVNIKA: „Promašili“ Litvance!

Objavljeno: 12.09.21 u 11:55

Srbija igra sa Francuskom za polufinale. 

Završena je grupna faza Evropskog prvenstva u basketu 3×3, gde su naši basketaši imali polovičan uspeh, ali je zbog koš razlike uspela da zauzme prvo mesto i obezbedi prolaz u nokaut fazu.

Srpski basketaši znali su da će protivnik biti ili Francuska ili Litvanija, a upravo su ove dve reprezentacije igrale međusobni duel koji je odlučivao pobednika grupe.

Francuska kao domaćin predstavljaće ozbiljnu prepreku za naše basketaše, ali ništa lakše ne bi bilo ni protiv Litvanije koja je uspela da ostvari obe pobede u grupi.

Meč četvrtfinala protiv Francuske igraće se nešto kasnije u toku dana, odnosno u 15 časova, a protivnik u polufinalu biće bolji iz meča Rusija-Estonija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter