0
Evropske lige

Dusan Vlahovic Srbija v Luksemburg - 2022 FIFA World Cup Qualifier Beograd, 04.09.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

VELIKO IZNENAĐENJE U BERGAMU: Vlahović sa dva pogotka predvodio ekipu do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.21 u 23:18

Srpski reprezentativac nastavlja sa sjajnim partijama!

Atalanta je u 3. kolu najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Italiji ugostila Fiorentinu. Gosti su pružili snažan otpor u Bergamu i uspeli su da naprave veliko iznenađenje. Utakmica je završena rezultatom 1:2.

Ponovo se istakao fenomenalni reprezentativac Srbije Dušan Vlahović.

Domaćin je već u 10. minutu zatresao mrežu ekipe iz Firence, ali je pogodak Đimšitija poništen nakon reakcije iz VAR sobe. Posed lopte je bio prilično izjednačen, a Fiorentina je bila konkretnija u želji da ugrozi gol rivala.

Joakim Maele je u 31. minutu igrao rukom u kaznenom prostoru. Sudija Valerio Marini je pokazao na belu tačku. Dušan Vlahović je namestio loptu i na rutinski način savladao Marka Sportiela.

Pogodak nekadašnjeg napadača Partizana možete pogledati ovde.

Do kraja prvog dela igre nije bilo promene rezultata, a drugo je počelo na najbolji mogući način za Dušana i ekipu. Berat Đimšiti je bio neoprezan i napravio je prekršaj u kaznenom prostoru.

Srbin je ponovo preuzeo odgovornost i duplirao prednost svoje ekipe u 49. minutu. Ovo je Vlahovićev treći pogodak od starta sezone.

Konačan rezultat postavljen je u 65. minutu! Ponovo je dosuđen jedanaesterac, ali ovog puta u korist domaće ekipe. Snažni Duvan Zapata je zatresao mrežu Fiorentine!

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter