0
Evropske lige

(191106) -- NAPLES, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Napoli's Hirving Lozano scores his goal during the UEFA Champions League Group E match between Napoli and Salzsburg in Naples, Italy, Nov. 5, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

TEŽAK POČETAK JUVENTUSA: Napoli uz preokret do pobede!

Objavljeno: 11.09.21 u 20:19

Napoli savladao Juventus rezultatom 2:1. 

Treće kolo Serije A donelo nam je prvi derbi u italijanskom šampionatu u tekućoj sezoni. Veliki derbi između Napolija i Juventusa pripao je Napolitancima.

Gosti su imali sjajan start, Morata je zatresao mrežu Ospine i doveo Juventus u vođstvo. Od tog trenutka za svaki dalji detalj na utakmici pobrinuo se Napoli. Domaćini su uzeli loptu u svoje noge, stvarali šanse, ali su morali da se namuče da bi postigli gol.

Drugo poluvreme proteklo je totalno u znaku domaćina. U 57. minutu Politano poravnava rezultat, a Spaleti je nagovestio uvođenjem „svežih“ napadača da će ići na pobedu. Napolitanci su uputili 15 šuteva prema golu Juventusa i bilo je pitanje vremena kada će lopta ući u gol. Upravo to se dogodilo u 85. minutu kada je Kulibali zatresao mrežu Šćešnog.

Napoli tako stiže do treće pobede u sezoni i nalazi se na prvom mestu na tabeli, a naredni meč će igrati u Ligi evrope protiv Lestera. Sa druge strane, Juventusu je ovo drugi poraz na tri utakmice i čini se kao da će biti teško preboleti Ronaldov odlazak. Klub iz Torina narednu utakmicu će igrati u Švedskoj protiv Malmea u okviru Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter