0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STANKOVIĆ NAKON MEČA: ‘Hvala navijačima! Dobra utakmica, ali fali nam sportska drskost’

Objavljeno: 11.09.21 u 23:51

Pavkov nije mogao sam da napusti teren!

Crvena zvezda je savladala Proleter  pred 19.035 gledalaca na stadiona ‘Rajko Mitić’ u Beogradu. Aktuelni šampion Srbije je slavio rezultatom 3:0. Pogotke za crveno-bele su postigli Seku Sanogo u 24. i Aleksandar Katai u 28. i 75. minutu utakmice.

Nakon nove pobede, oglasio se Dejan Stanković.

FOTO: STARSPORT

-Hvala navijačima na podršci i na čestitkama za rođendan naše ‘Marakane‘, ali i moj. Bilo je veoma emotivno. Dobra utakmica, ali nam fali sportska drskost. Ne smemo da promašujemo šanse sa 5-6 metara. To su bile situacije jedan na jedan. Ranije moramo da rešimo ovakve utakmice, a ne u 75. minutu. Dobro, idemo dalje – istakao je šef stručnog štaba Crvene zvezde  i istakao da se Milan  Pavkov povredio i da je osetio bol u mišiću.

FOTO: STARSPORT

Zvezda će u čevrtak na stadionu ‘Rajko Mitić‘ ugostiti Bragu iz Portugala. Utakmica 1. kola grupne faze Lige Evrope u glavnom gradu Srbije je zakazana za 18 časova i 45 minuta. Već u nedelju, izabranike Dejana Stankovića očekuje večiti derbi. Partizan će 19. septembra dočakati crveno-bele u okviru 9. kola najkvalitetnijeg fudbalskog takmičenja u Srbiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter