0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Slavisa Jokanovic

PRVA POBEDA JOKANOVIĆA U STILU: Paunović u nadoknadi ostao bez pobede!

Objavljeno: 11.09.21 u 19:06

Sjajna pobeda Šefilda i kiks Redinga u 91. minutu.

Napokon je Slaviša Jokanović dočekao prvu pobedu u novoj sezoni Čempionšipa. „Oštrice“ su na „Bramal lejnu“ dočekali Piterboro i bio je pravi trenutak da se prekine niz utakmica bez pobede.

Za sjajnu pobedu Šefilda od 6:2 nat Piterborom imao je legenda kluba Bili Šarp koji je sa tri asistencije kapitenski predvodio svoj tim.

Sa druge strane, Veljko Paunović doživeo je šok u nadoknadi vremena. Reding je od 11. miunta morao da juri prednost, ali onda sjajnom igrom okreću rezultat na 3:1. Do 80. minuta sve je više slutilo da će do kraja utakmice ostati takav rezultat.

Ipak, u 80. minutu KPR smanjuje prednost i uvodi meč u neizvesnu završnicu. Paunović uvodi defanzivca kako bi sačuvao prednost i došao do pobede. Meč je ušao u završnicu, domaćini su počeli da slave, a onda u 91. minutu gosti psotižu gol i tako ostaju dva boda od prvog mesta.

Šefild u narednom kolu dočekuje Preston, a Reding će morati da se oporavi protiv Piterboroa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter