0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Filip Kostic Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

PONOVO U TIMU: Trener Ajtrahta govorio o Kostićevom povratku, a izrekao mu i neobičnu kaznu

Objavljeno: 11.09.21 u 13:35

Mnogo bure se podiglo u Frankfurtu ovoga leta, kada je u pitanju status Filipa Kostića.

Srpski reprezentativac je tokom letnjeg transfer roka insistirao na svom prelasku u redove Lacija, sa čijom upravom je sklopio i načelni dogovor, ali Ajtraht nije želeo olako da se odrekne srpskog reprezentativca.

Tako je transfer Kostića u Rim stopiran, nakon čega je došlo do razmirica između igrača i uprave bundesligaša, nakon čega se govorilo o novčanoj kazni od 100.000 evra za Srbina, čak i o suspenziji.

Ipak, čini se da su se strasti u Frankfurtu smirile, krilni igrač je ponovo u konkurenciji za tim, što je potvrdio i trener Ajntrahta, Oliver Glazner. On je istakao da očekuje mnogo od Kostića u narednom periodu.

-Šta očekujem od Kostićevog povratka? Ništa manje nego što je prikazivao u ovom klubu tokom prethodnih godina. Dakle da bude pravi Filip Kostić. Vratio se, razgovarali smo posle jučerašnjeg treninga i stavili tačku na temu koja bila aktuelna poslednjih dana. Razrešili smo sve. Ljudi iz uprave takođe su razgovarali sa Filipom i izrekli određenu sankciju. Ali to ostaje unutar kluba- rekao je trener bundesligaša.

Glazner je takođe govorio i o kazni koju on sprema za srpskog internacionalca.

-Rekao sam mu da mora da organizuje roštilj za celu ekipu. Treba još da kažem da nije tačno da su igrači tražili oštru kaznu za njega, kako se pisalo i spekulisalo- istakao je Glazner.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter