0
Domaći fudbal

from left Noboru Shimura David Dundjerski Mihajlo Ivancevic Nikola Sreckovic and Filip Jovic Fudbal-Super League Season 2020/2021 Cukaricki v Spartak Subotica Beograd, 02.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NOVO POJAČANJE U SUBOTICI: Vezista iz Afrike predstavljen u Spartaku (FOTO)

Objavljeno: 11.09.21 u 14:00

Subotičani poslednjih dana prilično aktivni na fudbalskoj pijaci, pa je nakon Nemanje Mihajlovića stiglo novo pojačanje.

Danas je u prostorijama kluba Spartak predstavio novo pojačanje, a u pitanju je osamnaestogodišnji fudbaler iz Tanzanije, Moris Abraham.

Abraham je igrač koji pokriva pozicije u veznom redu, a sa popularnim „golubovima“ je dogovorio saradnju na četiri godine.

– Novi igrač nam dolazi iz Tanzanije, radi se o mladom momku 2003 godište sa kojim smo potpisali ugovor na četiri godine. I ranije smo imali prilike da se upoznamo sa kvalitetima Morisa, pošto je bio sa nama na zimskim pripremama u Antaliji a sa omladincima je učestvovao na međunarodnom turniru na Zlatiboru gde se odlično pokazao- istakao je sportski direktor Spartaka, Vladimir Torbica.

Zadovoljstvo potpisom nije krio ni sam igrač.

– Dolazim iz Tanzanije, igrao sam za nacionlani tim. Veoma sam srećan što sam došao u Spartak jer je to veliki klub. Očekujem da ću svojim igrama pomoći timu u ostvarivanju svojih ciljeva. Spartak je klub koji daje šansu mladim igračima i mislim da ću u takvom okruženju i ja napredovati. Nadam se da ću iskoristiti svoju šansu kada dobijem priliku i da ću postizati golove ako ne u ovoj onda u narednoj sezoni- ističe novo pojačanje Subotičana.

Abraham je kapiten nacionalne selekcije Tanzanije do 17 godina, za koju je upisao tri nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter