0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

NADAL NA ŠTAKAMA: Španac se oglasio nakon operacije, povratak na teren ’u magli’ (FOTO)

Objavljeno: 11.09.21 u 14:47

Španski teniser oglasio se na društvenim mrežama, nakon obavljenog hirurškog zahvata.

Rafael Nadal je u Barseloni operisao levo stopalo, zbog čije povrede je i otkazao nastup na US Openu, a nakon ovog zahvata oglasio se i na društvenoj mreži „Instagram“ ,otkrivši svoje stanje.

On nije znao da precizira kada će se tačno vratitti na teren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

-Pozdrav svima. Hoću da vam kažem da sam bio u Barseloni sa svojim timom i timom lekara kako bih dobio tretman koji će me naterati na nekoliko dana odmora i takođe će me odvojiti od terena na neko vreme. Vraćam se kući i počinjem proces oporavka-, napisao je Nadal uz sliku na štakama.

On se takođe zahvalio svima koji su mu uputili poruke podrške, u za njega teškom periodu.

Nadal se trenutno nalazi na petoj poziciji ATP rang liste, sa 7815 bodova, što je čak 3298 manje od trenutnog svetskog broja jedan, Novaka Đokovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter