0
AdmiralBet ABA Liga

Dejan Radonjic Kup Srbije finale Crvena Zvezda - Mega Novi Sad SPENS 14.2.2021. Februar 14. 2021. Novi Sad, Srbija foto: KSS / STARSPORTKup Srbije finale Crvena Zvezda - Mega Novi Sad SPENS 14.2.2021. Februar 14. 2021. Novi Sad, Srbija foto: KSS / STARSPORT kup radivoja koraca radivoj korac

‘DOVELI SMO ONE, KOJI SU BILI DOSTUPNI’: Radonjić o renoviranju Zvezdinog tima i pojačanju koje i dalje traže!

Objavljeno: 11.09.21 u 09:59

Crveno-beli se pripremaju za početak sezone, dok su ostale dve sedmice.

U prvom kolu ABA lige, Crvena zvezda će igrati protiv Splita u Beogradu, a pred starta regionalne sezone, aktuelni šampion je otišao u Minhen, gde će igrati pripremni turnir.

Izabranike Dejana Radonjića od 15 časova očekuje meč protiv Panatinaikosa, a u zavisnosti od rezultata tog meča i Virtus iz Bolonje ili domaćin Bajern dan kasnije.

– Imali smo izostanaka zbog lakših povreda, kao što je to slučaj kod Branka Lazića i Marka Simonovića. Za razliku od njih Ognjen Dobrić je još van trenažnog procesa i videćemo da li će tokom sledeće nedelje da krene s radom. I Nikola Ivanović je kuburio sa lakšom povredom, na to su se nadovezali problemi Nejta Voltersa i Erona Vajta sa stomačnim virusom. Generalno, dosta izostanaka sa treninga, ali trenutno osim Dobrića svi su u stanju da mogu da treniraju. Nadam se da će i Dobrić od sledeće sedmice da se priključi, izjavio je Radonjić za ‘Mocart sport’.

Kosarka Euroleague season 2014-2015
Euroleague TOP 16
Crvena Zvezda v Alba Berlin
Head coach Dejan Radonjic and Maik Zirbes (R)
Beograd, 29.01.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Trener Crvene zvezde je govorio o prelaznom roku i mogućem povratku Majka Cirbesa.

– Radimo aktivno na tome da u trenutnim okolnostima pronađemo najbolje rešenje. Nije nimalo jednostavna naša pozicija, treba u onom što imamo na raspolaganju pronaći nekog ko može da pomogne timu. Majk trenira s nama i videćemo kako će da se razvija situacija dalje. Pokušavamo da nađemo rešenje koje bi nam pomoglo da na što bolji način rešimo pitanje pozicije centra.

Radonjić je podvukao da će uz tim ostati mladi igrači Nemanja Popović i Marko Gušić iako nisu otputovali u Minhen, a o pregovorima sa Matijasom Lesorom, on je rekao:

– U odnosu na ponudu i ono što postoji na tržištu pokušavamo da dođemo do najboljeg mogućeg rešenja. Nismo još doneli odluku, zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter